TRIDENT SERVICE S.R.L.

:. Home  .:.  Despre noi .:. Contact .:. Forum .:

Service Calculatoare
Retele Calculatoare
Hosting & Web design
Copiatoare & Imprimante
Case de marcat fiscale
 
 
 Prezentare
Prezentare:
 

   Am apărut pe piaţa românească în 1994, cu obiect principal de activitate întreţinerea, repararea şi comercializarea echipamentelor de calcul. Strategia de dezvoltare a societăţii noastre a fost, încă de la început, stabilirea de contracte de asistenţă cu o gamă variată de clienţi, atât din sectorul bugetar, cât şi din sectorul privat.

 
    Principalii noştri beneficiari din Buzău sunt : Primăria Buzău, Poliţia, Casa de Asigurări de Sănătate, Spitalul Municipal, Spitalele din Rm. Sărat, Nehoiu, Pătârlagele, Smeeni, Săpoca, Avicola S.A. , Integral S.A., RER Ecologic Service S.A. , B.R.D., Direcţia de Statistică, Direcţia de Asistenţă Socială, Tribunalul Buzău, Tegola Romania, Media Pro S.R.L., R.T.P. S.R.L., Metal Somet S.R.L., Nikmob Nehoiu, iar în Bucureşti D.R.D.P., A.N.R.S,C., Spitalul Judeţean Ilfov, World Class, etc.
 

   O mare parte din actualii noştri beneficiari, sunt împreună cu noi încă din 1994, astfel că, în totalitate, sistemul lor informatic a fost proiectat, perfectat şi dezvoltat de noi.

 
   Pentru a asigura satisfacţia clienţilor noştri, am stabilit relaţii de parteneriat cu diverse brand-uri de prestigiu: HEWLET PAKARD, MICROSOFT, KONIKA MINOLTA, FUJITSU SIEMENS, KIOCERA, TOSHIBA, OKIDATA, SEIKOSHA, ACER, IIYAMA, LEXMARK, XEROX, IBM, DELL, CANON, SHARP, RICOH, EPSON.
 
   Scopul nostru principal este satisfacerea continuă a cerinţelor clienţilor. Calitatea produselor si serviciilor reprezintă factorul strategic al progresului firmei. Prin implicarea fiecărui angajat, actionăm continuu pentru imbunatăţirea acesteia. Ca urmare ne-am diversificat activitatea, asigurând in momentul de faţă: proiectare, producţie, instalare si service pentru sisteme tehnică de calcul; proiectare, instalare si service de reţele de tehnica de calcul; distribuţie si comercializare de echipamente de tehnica de calcul, software, periferice, accesorii si materiale consumabile pentru acestea.
 

Copyright @ 2007. All right reserved.